Zeleniji život je Umana

Umana je rođena iz jednostavne ideje za poboljšanje kvalitete života pročišćavanjem zraka koji svakodnevno udišemo u svojim domovima, na radnim mjestima, u školama, teretanama i svugdje u zatvorenom gdje provodimo 90% svog svakodnevnog vremena.

Što je Umana?

Umana je periva boja s fotokatalitičkim svojstvima.

Aktivira 100% prirodni proces razgradnje mikroorganizama i onečišćujućih tvari, osim toga je bez formaldehida i zbog svojih jedinstvenih kvaliteta ga razgrađuje.

Nanosi se kao normalna boja na bilo koju vrstu površine.

98 %

smanjuje zagađenje u 48h

boja za zidove profesionalna

Jedinstvena svojstva Umane

FOTOKATALITIČKA

Zahvaljujući djelovanju titanovog dioksida i sunčeve svjetlosti, uklanja sve štetne tvari koje izvana ulaze u naše domove ili se talože na zidovima jednostavno migriranjem s odjeće, predmeta, namještaja ili prisutnih u proizvodima koje koristimo za čišćenje domova.

DEPOLUTANT

Prirodni odgovor na uništavanje smoga i svih štetnih hlapljivih tvari u zraku koje udišemo te koje predstavljaju opasnost za naše zdravlje. Zahvaljujući djelovanju ionizirajućih tvari, Umana na stalni i kontinuirani način razgrađuje smog i PAH. 

HIGIJENIZIRANJE

Razgradnja štetnih tvari omogućuje aktiviranje procesa pročišćavanja okoliša koji nas okružuje. To je zato što djelovanje titan-dioksida razgrađuje tvari, pretvarajući ih u mineralne soli i vodu koje kroz zrak omogućuju saniranje cijele naše okoline.

ANTIBAKTERIJSKI

Uništava

0 %
Bakterija koje zagađuju

ANTI-GLJIVIČNO

Antibakterijsko fotokatalitičko djelovanje, određeno uvođenjem soli srebra u formulu u kombinaciji s nanotehnologijom, inhibira i sprječava razvoj plijesni koje se šire u okolišu i onečišćuju zrak koji udišemo.

HIPOALERGEN

Zahvaljujući svojim svojstvima i kontinuiranom procesu razgradnje tvari zajamčenih od strane S.A.R.C. patenta, omogućuje održavanje okoliša higijenskim uklanjanjem klica i pročišćavanjem zraka.

UŠTEDA ENERGIJE

Favorizira toplinsku izolaciju zgrada, što dovodi do uštede energije za 20% više od tradicionalnog bojanja, što omogućuje smanjenje troškova grijanja i hlađenja u zatvorenom okruženju. Na taj način pridonosi održivosti okoliša. * Umana NOVI ZRAK

AUTOPULENT

Stvara prirodnu zaštitnu barijeru na zidovima koja sprječava lijepljenje prašine i sprječava stvaranje prljavštine.

ANTI MIRIS

Uklanja mirise na prirodan način, bez upotrebe dodatnih tvari.
Zahvaljujući svojim kvalitetama napada molekule smrada, raspadajući ih u inertne soli.

ANTIKONDENZACIJSKA

Favorizira toplinsku izolaciju zgrada, što dovodi do uštede energije za 20% više od tradicionalnog bojanja, što omogućuje smanjenje troškova grijanja i hlađenja u zatvorenom okruženju. Na taj način pridonosi održivosti okoliša. * Umana NOVI ZRAK

PRIKLADNA U OKRUŽENJU SA PRISUSTVOM HRANE

SMANJUJE FORMALDEHID

U prvih 48 sati smanjuje 98% ove kancerogene tvari I. kategorije.

Sva snaga prirode u Vašem domu čisti Vašu okolinu i pruža Vam da udahnite 20.000 litara čistog zraka svaki dan

Kako radi?

Umana je jedina boja s dokazanim svojstvima za sanitetom okoline i uklanjanje bakterija, onečišćujućih tvari kao što su NOx, SOx, NH3, CO i formaldehid štetna tvar koju emitiraju namještaj, proizvodi za čišćenje i mnogi drugi materijali prisutni u svakom okruženju.

umana home

Stvorena je za zaštitu i prevenciju u zatvorenim okruženjima kao što su domovi, škole, uredi, teretane, gdje provodimo 90% svog vremena.
Linija posvećena higijeni zidova koja pridonosi održavanju zdravlja zraka koji udišemo.

umana building

Dizajnirana da stvori proces prevencije kroz zaštitnu barijeru, fotokatalitičke osobine Umane, s dodatkom aktivnih sastojaka, omogućuju jamčenje baktericidnog, virucidnog, protiv plijesni i higijenskog djelovanja čak i na otvorenom.

umana clinic

Posvećena zdravstvenim ustanovama, vrlo specifična po svom prirodnom antibakterijskom djelovanju, provodi se s DARK ACTIVE formulom trostrukog djelovanja. Dizajnirana za zaštitu okoliša u kojem je zdravlje ljudi najviše ugroženo i za sprečavanje biološkog zagađenja prisutnog u zdravstvenim ustanovama.

boja za zidove profesionalna
boja za zidove profesionalna
boja za zidove profesionalna

RADITE S UMANOM®

Želite li preurediti svoju kuću?

Želite li Umana® rješenja za Vaš dom? Želite li zaštititi svoje površine i održati okolinu u kojoj boravite zdravom? Zatražite besplatnu izmjeru i ponudu za bojanje od strane  tima iz naše mreže!

Trgovac ste ili izvođač radova?

Želite li dodati Umana® i fotokatalitičku liniju na Vaše prodajno mjesto? Želite li postati dio naše mreže profesionalnih aplikatora? Zatražite posjet našeg savjetnika ili nas kontaktirajte za više informacija!

otkrijte domet

Može biti tonirana prema Umana katalogu boja.

INFORMACIJE I KUPOVINA

KUPOVINA PROIZVODA

Obratite nam se i zatražite više informacija o kupnji UMANA proizvoda. Samo kliknite gumb.

Ukoliko znate što kupiti, idite izravno u UMANA online trgovinu!

BESPLATNA DOSTAVA

ZATRAŽITE INFORMACIJE

Ako trebate certifikate i tehničku pomoć ili ako trebate pojašnjenje o Umaninoj aktivnosti, samo kliknite gumb.

Informacije

DIŠITE UMANA ČISTI ZRAK

VIRUCIDNO DJELOVANJE PROTIV SARS-COV2 (COVID19)

Inovacije i razvoj proizvoda: Loggia Industria Vernici dobila je nagradu ANGI (Nacionalno udruženje mladih inovatora) za Umanu:

Prva periva boja koja je pokazala virucidno djelovanje protiv sars-cov2 (patogena covid19).

Znanstveno izvješće i istraživanje provedeno s Labanalysisomlov

ZBOG FOTOKATALITIČKIH I RAZVOJNIH SVOJSTAVA UMANA JE PROIZVOD KOJI PREPORUČUJE

Svakodnevna zaštita i prevencija

Zahvaljujući svojim fotokatalitičkim, antibakterijskim i anti-onečišćujućim svojstvima, sprečava stvaranje plijesni i sprječava viruse, bakterije, formaldehide i zagađivače od taloženja na zidove.

Zagađenje unutarnjih prostora

 Zašto štititi naše domove? WHO i I.S.S. izvještaji pokazuju da 90% našeg vremena provodimo u zatvorenom (kuće-ured-teretane-škole) i da je zagađenje zraka u zatvorenom preko 70% veće od onečišćenja zraka na otvorenom. 

Patent i Tehnologija S.A.R.C.

Inovacija proizvoda: PATENT SUSTAVA S.A.R.C (antioksidativni sustav s kontroliranim oslobađanjem) koji jamči razgradnju onečišćujućih tvari, bakterija formaldehida i virusa, uz istovremeno očuvanje komponenata boje, osiguravajući tako stalnu i kontinuiranu aktivnost pročišćavanja.

udahnite 20.000 litara čistog zraka svaki dan

Doprinosi održavanju čistoće Vašeg zraka na konstantan, kontinuiran način, zajamčen od strane S.A.R.C. patenta, zahvaljujući svom trajnom sanirajućem djelovanju na zidove uništavajući viruse, bakterije, plijesni, alergene, formaldehid, smog i mnoge druge mikroorganizme.

Zamislite snagu prirode u svom domu. Sada i  možete. Umana se nanosi poput bilo koje uobičajene boje i pročišćava i dezinficira Vaš zrak poput 100 četvornih metara šume.

CO-RESEARCH PROJECT

“KARAKTERIZACIJA I INDUSTRIJSKA PRIMJENA MINERALNIH, NEFOTOSENZIVNIH KATALIZATORA U FOTOKATALITIČKIM PROIZVODIMA ZA PREMAZE”. U SURADNJI SA ODJELJEM ZA KEMIJU SVEUČILIŠTA U RIMU LA SAPIENZA I PA.L.MER. ZNANSTVENO-TEHNOLOŠKI PARK JUŽNOG LAZIJA.

boja za zidove profesionalna

CERTIFIKATI I ISTRAŽIVAČKI PROJEKTI

Shopping Cart
Scroll to Top

Web stranica koristi kolačiće.