U potrazi ste za izvođačem radova?

Na pravom ste mjestu! Naš stručni tim svakom projektu pristupa profesionalno i sa velikom odgovornošću, a u našoj bazi se nalaze samo certificirani i obučeni izvođači. U nastavku možete vidjeti kategorije usluga koje nudimo.

interior
design

ŠTO RADIMO

DEKORATIVNE TEHNIKE

Nije lako biti dekorater i to ne može biti svatko. Dekorativne tehnike sa potpisom obučenog izvođača pravi su melem za oči. Zavirite u našu bogatu ponudu dekorativnih tehnike.

MICROCEMENT

Mikrocement u kupaonici ili kuhinji, mikrocementni podovi ili zidovi, terasa ili nešto treće; što god poželite - mi ostvarujemo! Uz stručnost izvođača i najkvalitetnije materijale izdvajamo se od drugih.

SOBOSLIKARSKI RADOVI

Bilo da se radi o klasičnom bojanju Vašeg doma ili strojnom bojanju Vašeg poslovnog objekta, Vaše želje naša su zapovijed. Kvaliteta materijala i izvedbe naši su prioriteti.

EPOXY

Izvodimo epoxy podove isključivo visokodekorativnom epoxy smolom provjerenih proizvođača. Zašto je to tako i zašto ne radimo industrijske epoxy podove, saznajte klikom na dugme.

Privatni objekti

Uz A+ materijale, kvalitetnu, brzu i preciznu izvedbu, ubrzo nakon početka izvođenja radova stavljamo Vam osmjeh na lice.

Poslovni objekti

Jasno nam je kako je prilikom uređenja poslovnih objekata od velike važnosti brzina izvedbe te dugotrajnost kvalitete radova. Sve to smo mi.

Interijeri & eksterijeri

Od navedenih usluga koje nudimo, radove izvodimo u interijerima i eksterijerima sa materijalom prilagođenom primjeni.

"Odlično mi je to što ste specijalizirani za određenu vrstu djelatnosti tj. što niste jedni od onih koji rade apsoutno sve jer to ne može biti dobro. Surađivali smo nekoliko puta u nekoliko objekata, i svi moji microcementni podovi su VRH! Nema osobe koja me nije tražila broj, a kojeg dajem sa oduševljenjem. Samo tako nastavite!"
Mirko obranković
Poduzetnik
Shopping Cart
Scroll to Top

Web stranica koristi kolačiće.